Dating norge zoosk

dating norge zoosk

Zoosk er en av de beste store datingportalene på nett. Det er en plattform mennesker verden over liker og stoler på. Zoosk ble startet i , og har alltid lagt stor vekt på god kundeservice og god kvalitet. Vi synes Zoosk fortsatt er en av de beste datingportalene på det norske markedet. Zoosk er morsom å bruke og fullpakket med funksjoner. Du kan registrere deg gratis, og da kan du se alle mulighetene selv!

Så prøv før du kjøper. Registrer deg, og se om du synes Zoosk er like bra som vi synes. Zoosk er en velkjent og veletablert portal, og er en utmerket løsning for single i alle aldre.

Plattformen tilbyr klassiske og tradisjonelle måter å date på nett, men Zoosk holder seg også i forkant med nye funksjoner og mobilfunksjonalitet. Tjenestens kjerne er et matchmaking-system som lærer deg å kjenne når du surfer. På den måten vil systemet gradvis gi deg matcher som passer bedre og bedre med dine preferanser. Vi bestemte oss for å se nærmere på hvordan Zoosk i Norge fungerer, og for å teste datingsiden over en periode på flere måneder.

Vi ønsket å prøve ut brukernes opplevelse av nettstedet. For å gjøre dette, opprettet vi to profiler; en mann og en kvinne. Deretter gjennomgikk vi alle funksjonene på nettportalen, og begynte å kommunisere med andre brukere. Nests skritt var å sjekke hva brukere skrev om Zoosk på nett, se på anmeldelser og lese omtaler på sosiale medier. Vi ønsket å få en grundig forståelse av hva kundene virkelig syntes om Zoosk. Er dette en nettportal mennesker stoler på? Synes brukere tjenesten gir gode resultater i sitt nærområde?

Zoosk har en tiltalende fullskjerms landingsside. Den høye kvaliteten på designet gjør at man umiddelbart får inntrykk av at Zoosk er et ledende merke innen nettdating. Dette er helt riktig, ettersom Zoosk fortsatt er et av de best etablerte selskapene for dating på både PC og mobil. Man må svare på noen grunnleggende spørsmål som blant annet høyde og etnisitet, og deretter importeres resten av opplysningene, deriblant profilbilde, automatisk men du har mulighet til å endre dette senere.

Profilvisning når man søker på Zoosk. Det første man ser når man logger inn på plattformen etter a ha registrert seg gir et godt førsteinntrykk.

Plattformen er godt utformet, med fokus på nye profiler og menyen diskret plassert nederst til venstre. Zoosk hjemmeside har samme layout som nettsidene til populære sosiale medier, og er designet for å appellere til alle aldre. For å få et inntrykk av hvor mange medlemmer som er tilgjengelige online på Zoosk i Norge, gjennomførte vi en kontakttest.

Datingnettsteder kommer i mange forskjellige former og størrelser, men det viktigste for kunden vil alltid være hvor mange kontakter han eller hun kan få. Hvor mange mennesker man kan komme i kontakt med, og hvor mange som svarer på meldinger.

Vi prøvde ut flere forkjellig datingportaler og ga hver av dem poeng for disse avgjørende variablene. Zoosk Norge gjorde det veldig bra i denne testen. Det var nok av medlemmer online. Vi fikk inntrykk av at det var en god spredning av medlemmer over hele landet.

Vi registrerte oss som mann og sendte ut kontaktforespørsler på Zoosk. Dette besto av en blanding av alle de forskjellige måtene å uttrykke interesse på nettstedet. For eksempel ved å sende meldinger, "liker", "blunk" eller sende en gave.

Vi fikk 32 svar. Av disse var 11 blunk og 21 var meldinger. Dette er et veldig godt resultat for menn som kontakter kvinner på datingnettsteder, og bekrefter at det er mange aktive medlemmer på Zoosk i Norge testen ble gjennomført i Oslo.

Det er et stort utvalg av tiltalende profiler på Zoosk; kvinner og menn i alle aldre. Det virker som om de fleste medlemmene er moderne og datakyndige. De fleste profilene inneholder også en god del personlig informasjon.

Zoosk har også en rekke forskjellige metoder for å verifisere profiler, og dette gjør at du kan føle deg trygg på at personen du kommuniserer med er ekte.

Falske profiler er et problem på alle datingportaler. Kvaliteten på en datingside kan ikke vurderes ved om de har falske profiler på plattformen eller ikke, men hvor mange. I den forbindelse fikk vi et svært godt inntrykk av Zoosk.

Zoosk har et utmerket system for å sjekke profiler se listen over funksjoner nedenfor , og så vidt vi kunne se, virket de fleste profilene ekte. Hva er unikt med Zoosk?

Dette fungerer ved å registrere opplysninger om brukerne når de blar gjennom profiler og bruker tjenesten. Dette gir et glimrende utgangspunkt for å matche folk som passer sammen. For mange vil denne funksjonen være tilstrekkelig som utgangspunkt for søk. Men for de som ønsker det, tilbyr Zoosk også en rekke andre funksjoner man kan bruke for å finne passende matcher. Under følger en oppsummering av de vi synes er de viktigste:.

Søkefunksjonen på Zoosk er ikke det mest sentrale. Samtidig imøtekommer Zoosk også behovene til dem som ønsker å ta mer kontroll, og har en søkefunksjon med mange muligheter. Alder og bosted, selvfølgelig, men hvis du går til "avansert søk", omfatter disse søkealternativene også filtre som etnisitet, familiestatus og mer. En fullstendig løsning som dekker individuelle behov.

Karusellen er en relativt ny og mer Tinder-lignende funksjon. Den viser et utvalg av bilder som du kan enten 'like', 'mislike' eller markere som 'kanskje'.

Vi er ikke helt sikre på hva som er vitsen med "kanskje" knappen, men karusellen er morsom, og en enkel måte å bla gjennom profilene. Vi synes karusellen er en utmerket funksjon! For å matche det høye antallet søkefunksjoner, er det også mange funksjoner for å kommunisere. Du kan vise din interesse og komme i kontakt med en match ved å sende:.

Det er forskjellige betingelser og priser for ulike former for kommunikasjon. Du kan blunke og like gratis. For å sende en gave, må du ha opparbeidet et visst antall poeng kalt mynter , men for å utveksle meldinger og chatte, trenger du ikke å være Premium medlem.

Det analyserer hvilken type mennesker du liker, hvilken type mennesker som liker deg, og gir deg en samlet poengsum for din "datingstil".

Dette er en flott funksjon som gir interessante og nyttige opplysninger om hvordan du bruker portalen. Resultatet kan komme til å overraske deg! SmartValg viser deg anbefalinger som er helt spesifikt tilpasset deg.

Det er en funksjon som gir enda større kvalitet på matchmakingen på Zoosk plattformen. Her får du mye bedre resultat enn ved mer standard 'åpen database' tilnærminger. Zoosk kontrollerer bildene og profilinformasjonen til medlemmene på en rekke forkjellige måter. Blant annet kan de være "Facebook verifisert "- når kontoen er knyttet til en aktiv Facebook-konto, "telefonbekreftet "- når brukeren har sendt inn et gyldig telefonnummer og "videoverifisert" - når brukeren har sendt inn et bilde av seg selv i bevegelse til Zoosk-teamet, som bevis på at bildet som brukes er hans eller hennes.

Dette er en utmerket funksjon hos Zoosk, og det gir stor trygghet å vite at de menneskene du er i kontakt med virkelig er de som de gir seg ut for å være. Kundeservice er svært viktig for alle som bruker online datingportaler. Det er store forskjeller mellom datingnettsteder i forhold til i hvilken grad og hvor fort de svarer på bekymringene og problemene til kundene sine.

Hvor lett er det å komme i kontakt med kundeservice? Hvor raskt svarer de på kundens bekymringer? Har nettstedet automatisk fornyelse av abonnement, og hvor lett er det å stanse abonnementet? Det er lett å komme i kontakt med Zoosk via deres kundeservice. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Mener det er gjort grov feil i beregning av brannfaren i Stad skipstunnel Tu.

Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Beste datingside på nettet? Startet av Iadiesman , 4. Side 1 av 2 1 2 Neste. Har tenkt å bli betalende medlem et eller annet sted, men vet ikke helt hvor. De jeg har sett på er sukker, møteplassen og match. Er det kanskje noen andre nettsteder som er bedre? Mye mer damer slik Tull.

Nettet er en enestående arena for sjekking. Man er i en arena der man møter likesinnede, og man kan luke ut de man ikke er interessert i uten at det koster noe som helst. Mye mer damer slik Ærlig talt, jeg er på treningsstudioet for å trene.

Ønsker ikke å bli sjekket opp når jeg er svett og jævlig der. Secret Santa 1 4. Skal holder meg unna de stedene der: P Tenker litt på match, er vel det som er mest kjent. Ingen har sagt noe om å sjekke opp svette jenter Hva vet du om min fysiske form? Greien her er å treffe damer og jeg er ganske lei av de damene jeg treffer på byn.

Var bare ett forslag, har bare elendig nettdating erfaringer selv. Du kan sove på en søpledynge for min del.

Skal sjekke ut zoosk. Noen andre som vil fortelle om erfaringer om nettdating sider? Tror egentlig man får røffly det samme produktet på alle disse sidene, men det er jo størst sjanse for å treffe noen der det er mange brukere. Sukker og match er vel de to største? Jeg var veldig kresen, og det angrer jeg ikke på i dag. Tror hemmeligheten er å snakke en del med de online før man møtes. Ingen har sagt noe om å sjekke opp svette jenter Hvem er du til å si at vi er helt bak mål?

Bedre investering enn nettdating Hva med å hjelpe trådstarter istedet for å bare preike i vei om noe som er uinterresant for trådstarter? Tror du får mest treff på sidene med flest folk, altså sukker, match og møteplassen. Bedre investering enn nettdating Du er tydeligvis bak mål med den holdningen din. Har inntrykk av at nettdating er helst for "de eldre", men jeg kan ikke prate av erfaring da jeg er 20 år og har aldri brukt dette.

Er det i det hele tatt noe interessant for en i årene? Er ikke så mange jenter som er under Så for deg som er 20 år vil jeg si at det ikke er noe vits. Selv er jeg 27 år. Nå vet jeg ikke med sukker da, tror kansje det er en del som er litt yngre der. Tilbake til Samliv og relasjoner.

Les mer om samme tema: Startet av RedHorn , 19 juni   Fedme , Dating 1 2   20 svar visn. Startet av AnonymDiskusjon , 14 juni   dating , følelser , forvirring   1 Svar 31 visn.

Startet av Anonymbruker87 , 10 juni   Dating   10 svar visn.

...

Dating norge zoosk

MASSASJE PRIVAT OSLO VAKRE JENTER

Eskorte sex escorte vestfold

Den viser et utvalg av bilder som du kan enten 'like', 'mislike' eller markere som 'kanskje'. Vi er ikke helt sikre på hva som er vitsen med "kanskje" knappen, men karusellen er morsom, og en enkel måte å bla gjennom profilene. Vi synes karusellen er en utmerket funksjon! For å matche det høye antallet søkefunksjoner, er det også mange funksjoner for å kommunisere.

Du kan vise din interesse og komme i kontakt med en match ved å sende:. Det er forskjellige betingelser og priser for ulike former for kommunikasjon. Du kan blunke og like gratis. For å sende en gave, må du ha opparbeidet et visst antall poeng kalt mynter , men for å utveksle meldinger og chatte, trenger du ikke å være Premium medlem. Det analyserer hvilken type mennesker du liker, hvilken type mennesker som liker deg, og gir deg en samlet poengsum for din "datingstil".

Dette er en flott funksjon som gir interessante og nyttige opplysninger om hvordan du bruker portalen. Resultatet kan komme til å overraske deg! SmartValg viser deg anbefalinger som er helt spesifikt tilpasset deg.

Det er en funksjon som gir enda større kvalitet på matchmakingen på Zoosk plattformen. Her får du mye bedre resultat enn ved mer standard 'åpen database' tilnærminger. Zoosk kontrollerer bildene og profilinformasjonen til medlemmene på en rekke forkjellige måter. Blant annet kan de være "Facebook verifisert "- når kontoen er knyttet til en aktiv Facebook-konto, "telefonbekreftet "- når brukeren har sendt inn et gyldig telefonnummer og "videoverifisert" - når brukeren har sendt inn et bilde av seg selv i bevegelse til Zoosk-teamet, som bevis på at bildet som brukes er hans eller hennes.

Dette er en utmerket funksjon hos Zoosk, og det gir stor trygghet å vite at de menneskene du er i kontakt med virkelig er de som de gir seg ut for å være. Kundeservice er svært viktig for alle som bruker online datingportaler. Det er store forskjeller mellom datingnettsteder i forhold til i hvilken grad og hvor fort de svarer på bekymringene og problemene til kundene sine.

Hvor lett er det å komme i kontakt med kundeservice? Hvor raskt svarer de på kundens bekymringer? Har nettstedet automatisk fornyelse av abonnement, og hvor lett er det å stanse abonnementet?

Det er lett å komme i kontakt med Zoosk via deres kundeservice. De tilbyr både e-post og telefonnummer få nettportaler oppgir telefonnummer og svarer raskt. Det er også en nyttig og utfyllende FAQ seksjon på Zoosk nettstedet. Det er enkelt å kontakte Zoosk fra deres "kontaktside", som du kan få tilgang til fra alle delene av nettstedet.

Det er en link nederst på siden, og det er mulig å kontakte Zoosk også før man har registrert seg. Vi ringte det oppgitte nummeret, og ble kontaktet samme dag som respons på vår telefonhenvendelse. Kundeservice kontaktside på Zoosk Norge. Zoosk-abonnementet fornyes automatisk, med mindre du aktivt sier opp tjenesten.

Dette er veldig vanlig nesten universal praksis blant datingselskaper, så vi vil ikke gi Zoosk lav score på grunn av dette. Det er enkelt å si opp abonnementet på Zoosk. Noen datingsteder gjør det komplisert for kundene å si opp abonnementet. På Zoosk kan kundene avslutte medlemskapet ved å trykke på en knapp. Et stort pluss for Zoosk. Zoosk har en tiltalende design, men for noen er den kanskje litt kompleks. Det at det er et vell av funksjoner gjør portalen morsom å utforske og leke med, men for noen brukere kan det være litt forvirrende.

I bunn og grunn ønsker de aller fleste brukere bare å kunne bla gjennom matcher og forstå hvordan systemet fungerer på en enkel måte. Zoosk gir deg alltid følelsen av at det finnes alternativer og funksjoner du ikke fullt ut har utforsket. Så selv om vi likte utformingen og utseendet på Zoosk, vil vi anbefale at du ikke prøver å bruke hver eneste funksjon i starten. Noen av dem er ganske overflødige!

Zoosk har en god mobilapp som er betydelig enklere og lettere å bruke enn den vanlige nettsiden. Vi liker nettsteder som tilbyr både gode apper og datamaskinfunksjonalitet. Dette gjør at du kan bruke tjenesten uansett hvor du er, men betyr også at du kan sitte ned og skrive meldinger på PC-en, med fordelene det gir å bruke tastatur i full størrelse.

De fleste datingtjenester tilbyr en gratis smakebit av portalen sin. For å bruke tjenesten aktivt og komme i kontakt med andre mennesker, må du nesten alltid betale for medlemskap. Zoosk er intet unntak.

For å kommunisere med dine matcher og kontakter er du nødt til å betale en avgift. Vi vil ikke stille spørsmål ved nødvendigheten av dette.

Det er vanlig at kundene betaler hvis de ønsker å bruke en god tjeneste. I stedet fokuserer vi på hvordan Zoosk scorer i forhold til pris. Får man valuta for pengene i forhold til hva man får på andre datingnettsteder i Norge? Vi anbefaler deg å velge seks-måneders løsningen.

Det kan kanskje virke litt dyrt i starten, men når du har betalt, kan du slappe av og ta deg tid til å bruke tjenesten fullt ut. En måned kan virke lenge, men tiden flyr. I løpet av kort tid vil besparelsen være vel verdt investeringen. Kåringer for Zoosk Helhetlig kåring: For mange funksjoner kan gjøre brukeropplevelsen forvirrende.

Ikke alle funksjonene er gratis. Hva vi anbefaler for å lykkes. Hvor vidt det er egnet for Flørt. Lokal aktivitet i Norge. Mange flotte profiler og en rekke seriøse kontaktsvar. Vi fikk et veldig godt førsteinntrykk av nettstedet. Aktivitetsnivået så ut til å være høyt, og interessen for nettstedet stor. Konklusjon funksjoner og profiler: Mange utmerkede funksjoner på Zoosk. Men det er et morsomt nettsted med mange muligheter for interaksjon.

Du kan underholde deg selv i timevis med å leke med alle de forskjellige verktøyene. Vi anbefaler deg å begynne med de beste, som Smartpick og Insight. Brukervennlig og godt designet, enkelt å komme i gang. Zoosk skårer spesielt godt her i forhold til andre datingportaler.

Lett forståelig nettside og utmerket kundeservice. Det er ikke noe å utsette på prisen. Kundeservicen er utmerket, og aktivitetsnivået på siden er høyt. Definitivt valuta for pengene! Hvis du investerer tid eller penger på Zoosk, så sørg for at du også investerer tid på å gjøre profilen din best mulig.

Svar på spørsmålene, bekreft profilen din og, aller viktigst, last opp mange gode bilder! Tiden du bruker på å opprette en god profil vil være avgjørende for hvilke resultat du får! Alt i alt gjorde Zoosk Norge det svært godt. Grensesnittet og utformingen på nettstedet er svært bra, og funksjonaliteten suveren. I brukstesten viste det seg at svært mange mennesker aktivt bruker tjenesten, at profilene stort sett er av en virkelig høy standard og at medlemmene virker ekte og tiltalende.

Zoosk har nesten for mange funksjoner. Om du bruker tid og penger på Zoosk, bør du gjøre mest mulig ut av profilen din. Fyll ut mest mulig informasjon om deg selv, og du bør absolutt laste opp flere bilder av deg selv. Man støter støtt og stadig på falske brukere på datingtjenester, men Zoosk har et svært godt system for å oppdage og slette falske profiler.

Så å si alle profilene vi var innom så ekte ut. Zoosk tilbyr et veldig stort utvalg av funksjoner og verktøy, noen mer nyttige enn andre. Om du kjenner til Tinder, er det nokså likt som grunnkonseptet deres.

Du kan like, mislike og trykke kanskje på forskjellige brukere, og funksjonen fungerer veldig godt. En grunnleggende funksjon er søkefunksjonen. Til tross for dens store kraft, er den faktisk ikke så viktig på Zoosk, ettersom de satser på at de finner deg en match for deg gjennom systemene deres. Dersom du ønsker å bruke søkefunksjonen, har de mange avanserte filtere.

Det fungerer godt, men det gjør også matchingsystemet. En interessant og unik funksjon vi liker veldig godt er Insight, som analyserer hvilke type brukere du liker, og hvilke type brukere som liker deg. Insight gir deg denne informasjonen, noe du kan bruke til din fordel. Smartpick er en funksjon som gir forslag til matcher ut ifra informasjonen du har fyllt ut på profilen din.

Dette er enda en grunn til at man alltid bør fylle ut mest mulig informasjon på profilen sin. Zoosk vil også at du skal verifisere Facebook-bruker, telefonnummer og utseendet ditt, og om du gjør dette vil det dukke opp på profilen din at du er verifisert.

Dette er en smart måte å bygge trygghet på tvers av profiler, og det utelukker at det er en falsk profil du prater med. Zoosk tilbyr flere kontaktfunksjoner og kommunikasjonsmetoder.

Flere av disse er nyttige, men vi må ærlig innrømme at å sende en virtuell gave er heller meningsløst. Videochat er dog en fin funksjon — den skaper trygghet og fører matcher nærmere hverandre.

Zoosks kundeservice er god. Man kan komme i kontakt med teamet deres både ved e-post og telefon, noe som er ganske uvanlig for datingtjenester. De svarer relativt fort — samme dag — og FAQ-siden deres er utfyllende. Zoosk tilbyr også en mobilapp, noe som ikke alle online datingsider har fått enda. Dette er veldig positivt, og appen er veldig enkel å bruke og fungerer godt. Normen for datingtjenester er at man kan prøve ut tjenesten gratis for en liten periode, men deretter må man betale for å kunne bruke alle funksjonene og verktøyene de tilbyr.

Dette gjelder også Zoosk, men får man valuta for pengene? Å betale for seks måneder er absolutt det rimeligste valget, da man får mye for pengene over lang tid.

En måned kan være for lite, og i lengden lønner det seg å ha et seksmåneders abonnement. Medlemskapet fornyer seg automatisk. Du må be Zoosk om å avslutte abonnementet for å unngå dette, men det er ganske enkelt.

Zoosk-numre Suksessforhold kontaktforespøresler på testprofilen vår              30 som resulterer i samtaler. Sammendrag Zoosk har som sagt vært i bransjen i mange år, og har dermed en stor og variert brukermasse. Profilene er gode, og brukermiljøet er aktivt. Vi er positive til Zoosk etter å ha grundig gjennomgått og analysert siden, og kvaliteten er høy i forhold til lignende tjenester.

Funksjonene er mange, men gode, til tross for at det kan bli litt mye til tider. Om du blir godt kjent med platformen er Zoosk fantastisk å bruke med tanke på å egendefinere profilen din og finne noen som passer deg godt. De tilbyr mange verktøy, og Smartpick og Insight er blant våre favoritter. Sidedesignet er av høy kvalitet, det er en side som er god å hvile øyet på.

Kundeservicen er også noe de scorer høyt på. Prisnivået er relativt lavt, til tross for den utrolige gode tjenesten de tilbyr.

jun Klikk her for å lese vår gjennomgående anmeldelse av Zoosk Norge. Konklusjon: En av de mest velkjente og største nettdatingtjenestene i. Zoosk er datingtjenesten for nett og mobil der du kan se gjennom bilder av single i nærområdet, bli matchet med andre og chatte. Du vet aldri hvem du kan finne!. apr IKKE BEGYNN MED «HEI»: Ifølge datingsiden Zoosk er dette åpningsmeldinger kvinner får så mye av at interessen for å svare er derfor.